redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

KWALITATIEVE KANTOORRUIMTE SCHAARS IN BRABANT

Meer weten over de investeringskansen op de Brabantse kantorenmarkt?

Eindhoven

Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven
+31 (0)40 30 300 60

Benieuwd waar voor u de kansen in Brabant liggen? Download ons rapport voor alle facts & figures.


Brabant; tijd voor actie


Leegstaande kantoorruimtes in Eindhoven, Breda en ’s-Hertogenbosch komen niet of nauwelijks tegenmoet aan de eisen van kantoorhuurders. Dat blijkt uit ons meest recente marktpublicatie Brabant; The Property Perspective. Het tekort aan goede kantoorruimtes in combinatie met de stijgende vraag en de sterke groei van de werkgelegenheid maken dat het noodzakelijk is om in Brabant te investeren.

Op basis van expirerende contracten komen er in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Breda in 2018-2020 veel zoekende kantoorgebruikers op de markt. Gebruikers in verouderde panden zullen op zoek gaan naar meer kwaliteit.


Kantoor Eindhoven


Igluu Eindhoven is gevestigd in de Lichttoren, onderdeel van het Witte Dame complex. Schuin tegenover Eindhoven CS, met parkeerplekken onder het gebouw en midden in het Eindhovense stadshart.

Zoals u van ons gewend bent, kunt u ook bij kantoor Eindhoven terecht voor onze dienstverlening van A tot Z. Met specialisten in alle sectoren en ieder type vastgoed in eigen huis, werken we samen met investeerders, financiers en eindgebruikers aan oplossingen voor hun vastgoed en huisvesting. Of het nu gaat om een kantoorgebouw of een logistiek object, team Zuid Nederland is van alle markten thuis en kent de regio door en door.

Onze diepgewortelde kennis van Zuid Nederland gaat verder dan de rijke historie en de Bourgondische mentaliteit. Er gebeurt namelijk nogal wat in het Zuiden, waarvan de gezamenlijke economie inmiddels de tweede economie van Nederland vormt. Wist u bijvoorbeeld dat Eindhoven al lang niet meer alleen de Lichtstad is? Vandaag de dag wordt het in één adem genoemd met Designstad en Brainport van Nederland. Met het tweede vliegveld van Nederland, is de internationale bereikbaarheid bovendien ook nog eens dik in orde.

Een nieuw kantoor maar zeker geen nieuweling in de Zuid Nederlandse vastgoedmarkt. Door ruime kennis en ervaring te combineren met een flinke portie enthousiasme en motivatie, biedt team Zuid Nederland u ‘the best of both worlds’.

Interessant voor u?

Brabant; The Property Perspective

Benieuwd waar voor u de kansen in Brabant liggen? Download ons rapport voor alle facts & figures.
HERE

HERE

Drie kantoren in één tegen zeer goede financiële huurcondities
Xerox

Xerox

Multidisciplinaire aanpak bij heronderhandelingen huurcontracten
Boschdijk Eindhoven

Boschdijk Eindhoven

Intensieve samenwerking leidt tot onverwacht resultaat

Eindhoven

Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven
+31 (0)40 30 300 60

Contacten

Profielfoto van Walter Dielemans
Walter Dielemans
Regional Director
+31 103004803
Profielfoto van Eric Harmsen
Eric Harmsen
Associate Director