redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Profielfoto van Eric Harmsen

Eric Harmsen

Associate Director

Eric beschikt over een meer dan bovengemiddelde kennis van de vastgoedmarkt in de regio Zuid-Nederland. Die zet hij graag in om meerwaarde te creëren voor zijn opdrachtgevers. Onder andere bij ver- en aanhuur, ver- en aankoop, maar ook wanneer hij strategisch huisvestingsadvies geeft bij consolidaties of stay-or-go-analyses.

Eric Harmsen Associate Director
Eindhoven Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

Expertise

  • Procesleider, verbinder
  • Strategisch adviseur
  • Verantwoordelijk voor het multidisciplinaire team van kantoor Eindhoven
  • Strategisch huisvestingsadvies
  • Verhuur en verkoop van commercieel onroerend goed
  • Huur(her)onderhandelingen
  • De menselijke maat en écht contact zijn de basisingrediënten voor Eric's manier van werken
  • Eric krijgt energie van net dat ene stapje verder zetten om het beste voor zijn cliënten te bereiken
  • Mens-, doel- en oplossingsgericht

Over Eric


Eric is sinds 2007 actief op de vastgoedmarkt. Na het afronden van zijn masterstudie aan de University of the West of England is hij direct aan de slag gegaan als consultant en hij groeide in korte tijd door naar senior vastgoedadviseur. Sinds 2016 werkt Eric als Associate Director bij CBRE. Hij is verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van Advisory & Tenant Representation in Zuid-Nederland. Eric is vanaf de eerste dag betrokken bij de oprichting van kantoor Eindhoven en is enorm trots op wat daar in korte tijd bereikt is. 


Opdrachtgevers

Xerox, Anthos

Een persoonlijke noot

"Ik bekijk projecten vaak als een puzzel. Een tevreden opdrachtgever, oftewel het optimale resultaat, behaal je door doelgericht en praktisch de benodigde stukjes expertise in te zetten. Ieder vraagstuk is weer een nieuwe puzzel. Dat geeft mij energie en daar word ik blij van!"

Heeft onder andere meegewerkt aan

HERE

Drie kantoren in één tegen zeer goede financiële huurcondities

Xerox

Multidisciplinaire aanpak bij heronderhandelingen huurcontracten

Boschdijk Eindhoven

Intensieve samenwerking leidt tot onverwacht resultaat
Eric Harmsen Associate Director
Eindhoven Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven