Woningportefeuilles als aantrekkelijke belegging
De markt voor woningbeleggingen professionaliseert snel. Steeds meer (internationale) beleggers zijn actief in deze sector. Of u nu namens een woningcorporatie of als internationaal institutioneel belegger geïnteresseerd bent, wij begrijpen dat u in deze dynamische markt behoefte heeft aan objectief advies.

Solide en integraal advies
Onze transparante processen en goed onderbouwde waarderingen zorgen ervoor dat u de juiste beslissingen kunt nemen. Wij kunnen u daarnaast inspireren met interessante businesscases over de transformatie van andere vastgoedcategorieën naar toekomstbestendige woningen. Of adviseren over het structureren van een passend verkoopproces voor niet-DAEB bezit van woningcorporaties.

Financiering van woningbeleggingen
Ons team van financieringsspecialisten adviseert de professionele particuliere belegger van kleinschalig vastgoed tot de institutionele belegger met vastgoedportefeuilles van grotere omvang. Voor beleggers in vastgoed gaat het om het juiste advies over de financiering en speelt omvang geen rol. Want in de kern wilt u zich focussen op het aankopen en rendabel exploiteren van commercieel vastgoed. Naast een goed advies, begeleiden wij u tijdens het gehele financieringsproces. Wij regelen voor u de beste financieringscondities en besparen u tijd. Wilt u advies over het (her)financieren van uw woningbelegging, maak kennis met onze financieringspecialisten.

Onze diensten

Wij arrangeren vastgoedfinancieringen voor ieder commercieel vastgoed, van kantoren, winkelpanden, woningen tot hotels. Regelen de juiste (her)financiering en besparen u tijd.
Hoogwaardige kennis van gebouw en techniek, toegepast door pragmatische adviseurs, gericht op de waarde van de belegging.                                                                  
Scenario’s en strategieën om kapitaal aan te trekken voor uw vastgoedorganisatie.                                                                                             
Uw vastgoed beter verhuurbaar maken: een ontwikkelplan met technische, bouwkundige, financiële én commerciële onderbouwing.
Commercieel vastgoed in alle vastgoedsectoren, inclusief wooncomplexen, getaxeerd door een deskundig, betrouwbaar en gespecialiseerd team.
Beoordeling en analyse van uw vastgoed op technisch, milieukundig, commercieel en juridisch gebied voor uw aan- of verkooptransactie.
Uw vastgoedbelegging verkopen tegen de beste voorwaarden en condities.                                                                                                                                                   

Interessant voor u?

MarketView: Residential (H2 2016)

Beleggingsvolume woningen stevent af op nieuw record

Nieuwe Woningwet

Marktwaardering biedt kansen voor woningcorporaties.

"Taxateurs moeten corporaties voeden met kennis die nodig is voor marktwaardering"

Pieter Broumels, Director Valuation Advisory
Vastgoedmarkt, woningspecial
Pieter Broumels, Director Valuation Advisory

Special Report: Residential

Beleggersmarkt studentenwoningen wordt in snel tempo volwassen.