Understanding the logistics business
Nederland heeft een belangrijke logistieke positie in Europa. Logistieke dienstverleners en (online) retailers moeten inspelen op fijnmazige distributie binnen Nederland én aansluiting houden met het internationale netwerk. Wij kennen het competitieve karakter van uw sector en zetten ons in voor het verstevigen van uw positie. Met ons inzicht in de wisselwerking tussen internationale en lokale vastgoedmarkten, kunt u rekenen op deskundige begeleiding van al uw logistieke vastgoedprocessen. Wij weten welke factoren bepalend kunnen zijn voor een succesvolle transactie in logistiek vastgoed. Van ontwikkelingsadvies tot transactiemanagement, u kunt rekenen op onze betrokken en doelgerichte aanpak.

Financiering van logistiek of industrieel vastgoed
Het (her)ontwikkelen van een distributiecentrum of opslagruimte is een uitdagend samenspel van factoren, waarbij een optimale vastgoedfinanciering een belangrijk uitgangspunt is. Dit geldt ook als het gaat om stedelijk logistiek vastgoed. U kunt als huurder van een bedrijfsruimte voor de keuze staan om eigenaar te worden van het vastgoed, vaak speelt dit op een moment dat u wilt uitbreiden. Het is essentieel dat u in een vroeg stadium advies krijgt over de mogelijkheden voor uw logistieke financieringsbehoefte. Ons team van financieringsexperts heeft een groot netwerk en toegang tot de (internationale) kapitaalmarkt. Zo zorgen wij voor de beste financieringscondities en begeleiding tijdens het financieringsproces. Het advies is efficiënt en bespaart u bovendien tijd. Dit biedt u als logistiek dienstverlener of belegger enorme voordelen. Na een kennismakingsgesprek begrijpt u waarom.

Onze diensten

Integraal advies bij de uitbreiding van uw vastgoedportefeuille in lijn met uw beleggingsstrategie en proactieve begeleiding van het aankoopproces.                     
Wij arrangeren vastgoedfinancieringen voor ieder commercieel vastgoed, van kantoren, winkelpanden, woningen tot hotels. Regelen de juiste (her)financiering en besparen u tijd.
Huisvesting met een huurcontract die optimaal aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie.
Deskundige advisering voor de eindgebruiker én de belegger, gefocust op het beste transactieresultaat en een solide, toekomstige samenwerking voor beide partijen.     
Beoordeling en analyse van uw vastgoed op technisch, milieukundig, commercieel en juridisch gebied voor uw aan- of verkooptransactie.
Optimale verhuuroplossingen door onze unieke combinatie van actuele marktinformatie, een duidelijke toekomstvisie op uw vastgoed en ervaring in verhuurprocessen.
Uw vastgoedbelegging verkopen tegen de beste voorwaarden en condities.                                                                                                                                                   

Interessant voor u?

Up in the air

Verticale oplossingen voor logistiek vastgoed steeds populairder in Europa.

MarketView: Logistics (H1 2016)

Leegstand logistiek vastgoed daalt voor het eerst onder de 5%