Iedere organisatie een eigen verhaal

Iedere organisatie heeft een eigen verhaal en identiteit. Om een interieurontwerp te maken dat bij u past, vinden wij het belangrijk om uw organisatie echt te leren kennen. Het resultaat is een aansprekend en creatief ontwerp, waarin uw organisatie zich herkent.

Een interieurontwerp dat werkt

Een goed interieurontwerp is mooi op zichzelf, maar het ontwerp moet ook werken. Onze architecten en tekenaars werken dagelijks samen met projectmanagers, kostendeskundigen en technische specialisten en zorgen ervoor dat de ontwerpen ook naadloos aansluiten bij uw budget en planning.

Wilt u een partner in alle fasen van het interieurontwerp?

Van concept ontwerp tot en met de esthetische bouwbegeleiding en in alle fasen daartussen. Wij begeleiden u in ieder stadium van het proces. Samen met u en uw organisatie werken wij aan de optimale werkomgeving.
 

Oracle

Sinds juni 2017 heeft Oracle een prachtig nieuw kantoor aan de Nieuwevaart in Amsterdam.

Mazars

Een nieuw hoofdkantoor in Rotterdam. Een functioneel en efficiƫnt gebouw dat aansluit op de identiteit van Mazars en waar een nieuw werkplekconcept kan worden gerealiseerd.

Asics

Nieuw hoofdkantoor voor Asics in Hoofddorp 2e helft 2018 gereed.

Credit Exchange Groep

Mede dankzij de marktkennis en het uitgebreide netwerk van CBRE heeft CEG een nieuw kantoor op een prominente locatie in Rotterdam.

Healthy Offices

In een gezondere werkomgeving voelen we ons niet alleen beter, we presteren er ook beter door! Lees erover in ons baanbrekende onderzoek.