Hoge bezoekfrequentie en lange verblijfsduur. Promotie en marketing voor uw winkelcentrum is essentieel.  De consument kan kiezen uit een enorm aanbod van winkelmogelijkheden en moet verleid worden om naar uw centrum te komen. En het liefst zo vaak en zo lang mogelijk.

Onze marketingmanagers staan volop in het werkveld. Zij werken samen met retailers, trend watchers, vakgenoten en onze centrummanagers en komen zo tot de juiste marketingstrategie en promotionele acties. We onderzoeken wat aanslaat bij de bewoners in uw verzorgingsgebied en presenteren u ons plan om uw winkelcentrum levendig en succesvol te maken. Wij coördineren en controleren daarbij de volledige uitvoering door de geselecteerde reclamebureaus.  

Hoger bestedingspatroon stemt huurders tevreden. Effectieve, creatieve marketing en promotie is een samenwerking van u als eigenaar, ons beheerteam, onze marketingmanagers en de retailers. Als we de juiste, creatieve mix van acties, activiteiten en media inzetten spreekt dat de juiste doelgroep aan. Dit leidt niet alleen tot betere bezoekersaantallen, maar ook tot een hoger bestedingspatroon.

Al ruim 20 jaar ontwikkelen we spraakmakende en succesvolle acties en geniet u de voordelen van onze ervaring. Ook profiteert u van de schat aan kennis en best practices die wij uitwisselen met onze internationale collega’s. Wij specialiseren ons in de marketing voor uw winkelcentrum, waardoor u geniet van een succesvol winkelcentrum en een hoge tevredenheid van uw huurders.

  • Branding en herpositionering van winkelcentra, imagocampagnes
  • Treffende promotionele acties: guerilla acties, decoratie en inrichting winkelcentra , evenementen, e.d.

Expertise in uw sector en actuele trends

Retail

Interessant voor u?

Drievriendenhof

Herontwikkeling en herpositionering van winkelcentrum in Dordrecht

Maison de Bonneterie

Nieuwe allure voor monumentale panden in Amsterdam en Den Haag.

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Ambitieuze renovatie waarbij kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Horeca als aantrekkingskracht

Innovatieve horeca als trekker in winkelcentra.